Reális ez a biztositasi osszeg?
meg kell nézni ha még nem futottál ki a határidőből hogy más biztosítóknál olcsóbb-e
Én minden évben megnézem évfordulókor a netrisken hogy van-e olcsóbb ajánlat, és ha van biztosítót váltok
Nem sopánkodni kell hanem cselekdni:)
amugy 26000 az éves dijam
Ami nekem nem egyértelmű, voltál károkozó?
Akkor reális a duplája, a károkozói pótdíj miatt.
Amúgy ahogy a többiek írják, csinálj új kalkulációt, és válts időben.
Mindig elképedek, mikor valaki a következő biztosítási évre közölt KGFB díjnál elkezd harcolni a biztosítójával; nem érti mi végre történik, méltánytalannak tartja, személyes kitolásként éli meg.
Biztosítási év közben nem változtathatnak díjat, a következő évi díjat pedig legkésőbb 50 nappal az évforduló előtt írásban közölniük kell.
A biztosítód nincs hozzád nőve. Van 12 másik biztosító, van kb. 3 hét kalkulációt végezni, van rá egy csomó oldal. Így legkésőbb 30 nappal az évforduló előtt az évforduló napjára indoklás nélkül felmondható a biztosítás, erre gyors elektronikus lehetőséget szoktak nyújtani a biztosítók.
És legkésőbb az évforduló napján, kezdőnapként az évforduló napját megadva köthető másik biztosítóval szerződés, amelyik nem szívat, nem „huz be” stb. Ez is elektronikusan gyorsan megtehető; épp hétvégén segítettem a számítógéppel nem túl jó viszonyban levő szomszédnak.
Ha teher számodra, akkor ahol a kalkulációt végzed, meg is bízhatod az oldal üzemeltetőjét, hogy ezeket végezzék el helyetted.
Felesleges a Gy.k.-n egy hosszú kérdéskiegészítésben és két kommentben ecsetelned, hogy keresztre feszített, kerékbe tört, felnégyelt mártír vagy, akivel a rendetlen, gonosz biztosító ki akar tolni. Millió éve van biztosítási váltási lehetőség, ehhez áttekintés az összes biztosító ajánlatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!