Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Franciaország útdíj?

Franciaország útdíj?

Figyelt kérdés
Valaki tud kis infóval szolgálni franciaországban útdíjak felol? Hetvegen mennenk parizsba , az oda vissza uton az x kilometerenkenti kapuknal jovet menet bekell fizetni az utdijat? Csak igy lehet ott kozlekedni? Minden kapunal fizetni az oda vissza uton is? Vagy x ideig ervenyes azon az utszakaszon?

2023. jún. 6. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mehetsz falvakon keresztül is, akkor csak az üzemanyagért kell fizetned.
2023. jún. 6. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem persze nem falvazok, csak azert kerdeztem h a befizetett osszeg x ideig ervenyes vagy sem egy adott utszakaszon amire befizettel
2023. jún. 6. 21:35
 3/4 franciasrac ***** válasza:
100%
A díj a járműved típusától és az adott útszakasztól függ, semmi mástól, az időnek ehhez semmi köze. Nem fizetsz minden kapunál, hanem a végsőnél, amikor kijársz az autópályából. Ahogy feljebb is említették, teljesen lehet csak a routes nationales-on keresztül átmenni, ezek nem fizetősek és egyes szakaszokon akár 110 km/h-val lehet haladni
2023. jún. 7. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Kaptam par uzit szerencsere mire erdemes odafigyelni, szep volt, Jo volt Parizs talan 4kapun kellett csak atmenni , fizetesmulasztastol tartottam allitolag Nagy a buntetes de nemtudod elmulasztani utolag rajottem😅
2023. jún. 9. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!