Mi ennek a menete? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
November közepén lejár az autóm műszakija, viszont én november elején megyek vissza Ausztriába dolgozni, de nem az én autómmal. Mi történik akkor ha nem vizsgáztatom le az autót, csak májusban mikor hazajöttem? Büntetnek érte? Vagy van valami következménye? Egyébként az autó garázsban állna tehát nem közterületen és nyilván nem is használná senki.2010. okt. 8. 09:34
1/4 anonim válasza:
Ha lejárt, akkor berendelik szigorított vizsgára, amin nehezebb átmenni, ha nincs minden 100%-ig rendben rajta. Ennyi a következmény tudtommal. Ha nem használod, nem lesz baj, én kivonnám ideiglenesen a forgalomból hivatalosan is, hogy ne kelljen utána sarcokat fizetni, ha úgy sem használom, a vizsgát meg ez nem érinti, azt már úgy sem úszod meg.
2/4 anonim válasza:
dehogy rendelik be és kivonni sem kell a forgalombol, mondjuk csak akkor ha sokáig leszel kint h ne kellessen fizetni utána biztositást meg ilyenek, hazajössz kérsz egy utvonalengedélyt h elvihesd müszakira és fogod és viszed nincs itt semilyen szigoritott vizsga!!!
3/4 anonim válasza:
A különbség ott van, ha önként viszed, vagy ha berendelik. Ha nem használod, nem kapnak el vele, nem rendelik be a központi (megyei?) vizsgabázisra. A követelmények mindenhol egyformák -elvileg. A vizsgabázison jobban betartják őket. Ezt hívja a köznyelv szigorítottnak. Ha magadtól viszed, oda viszed, ahova akarod, és ahol van vizsgáztatás. :)
4/4 anonim válasza:
Ha elmész egy vizsgaállomásra és kérsz egy igazolást, hogy pl. május 27-én viszed vizsgára, akkor nem kell útvonalengedély, hiszen az egyben az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!