Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Belementem egy autóba?

Belementem egy autóba?

Figyelt kérdés

Belementem hátulról egy autóba egy kicsit.

A következő szituáció volt, elsőbbségadás kötelező tábla, előttem állt a jármű.

Nem jött balról semmi, az előttem lévő Jármi megkezdte a kikanyarodást.

Én kanyarodtam ki utána, közben én is elnéztem balra egy pillanatra, és bumm kocc..

Random megállt előttem a jármű, kiszáll egy kb 75 év körüli házaspár...

Mást nem tudtak mondani csak hogy hívják a rendőrséget.

Egy picit megrepedt nekik hátul a lökhárító, ennyi kár lett.

Mondtam hogy van nálam 10,000ft de nem fogadták el.

Nem volt se náluk de nálam betétlap, mondtam hogy megadom az elérhetőségem, és az idosno azt mondta hogy nem ért az internethez..

Látszott rajtuk hogy pénzt akartak volna kifacsarni belőlem..

Persze értem hogy én mentem beléjük hátulról, és hogy a KRESZ szerint én vagyok a hibás, de baszki csak úgy indoklás nélkül megállt előttem kanyarodás közben..

A00-ban voltam, sokkal többet fizetek majd a biztosításért? Vagy van valami kiskapu?

2023. jan. 16. 17:50
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
98%
Neked amúgy mi bajod? Tudod mi 10e Ft? Semmi. Kárt okoztál nyilván a megfelelő eljárással kell megállapítani. Arra meg nem jó az elérhetőséged meg hogy eskü megadod. Igazuk volt. És akkor mi van ha idősek? Ehh...
2023. jan. 16. 17:56
 2/39 anonim ***** válasza:
98%
Te voltál a hibás, követési távolságot nem tartottad, nem figyeltél. Egy lökhárító nem 10 ezer ft, főleg, ha alatta sérült más is. Jól döntöttek, hogy nem fogadták el. Drágább lesz a biztosítás igen.
2023. jan. 16. 17:59
 3/39 anonim ***** válasza:
98%
Megrepedt a lökhárító. Valószínűleg cserés. Festeni kell. Ha nem cserés, akkor javítani és festeni kell. Egy elem festése 35000 körül kezdődik általában. Kérdés milyen autó. Az a 10000ft semmire sem elég. Kárszakértő megalkapitja a kárt. Felajánlja a biztosító, hogy fizesd ki és maradsz A00-ban. Egyébként feljebb kerülsz majd.
2023. jan. 16. 18:04
 4/39 anonim ***** válasza:
96%
*megállapítja
2023. jan. 16. 18:05
 5/39 anonim ***** válasza:
98%

Nekimentél, ezért te vagy a hibás, a többi csak rizsa.

Lehet, hogy ha mással találkozol, és nincs nagy kár, más rugalmasabban kezeli a dolgot, de ettől függetlenül minden joga megvolt rendőrt hívni a papának.

Ezt be kell nyelni, legközelebb jobban fogsz figyelni, A0-ban gondolom, kezdő vezető vagy. Egy autó fenntartása amúgy sem olcsó.

2023. jan. 16. 18:13
 6/39 anonim ***** válasza:
98%
Igazuk volt, és nagyon jól tették, hogy nem hagyták annyiban. Soha nem szabad kp-t elfogadni, és igazából rendőrt is mindig hívni kell, mert ha hamis adatokat ad meg a vétkes, akkor megette a fene az egészet.
2023. jan. 16. 18:14
 7/39 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
98%

"Látszott rajtuk hogy pénzt akartak volna kifacsarni belőlem.."

Szerintem inkább rajtad látszott, hogy a figyelmetlenségedet el akarod intézni 10 ezer Ft-ból... úgy adod elő, mintha egy milliót kínáltál volna neki.

2023. jan. 16. 18:18
 8/39 A kérdező kommentje:

Idegességből írtam ki ezt a kérdést igazából..

Na mindegy csak haragszom az univerzumra mert mostanában csak a rossz történik velem 😅

De igen sajnos egy másodpercre elég nem odanézni és ilyen van..

De jó sokat fogok majd fizetni pár karcolásért

2023. jan. 16. 18:18
 9/39 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
97%
Ember, nem pár karcolás ez, hanem lökhárító csere, fényezés.
2023. jan. 16. 18:22
 10/39 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy pár karcolás, de így is cserélni kell a lökhárítót, mintha rommá törted volna.
2023. jan. 16. 18:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!