Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Egy kocsit elszeretnék adni a...

Debremart kérdése:

Egy kocsit elszeretnék adni a vásárlástól számított 15 napon belül ami még nincs a nevemen, annak mi a menete?

Figyelt kérdés

2022. dec. 22. 11:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehetséges.

Csak akkor adhatod el, amikor már a te neveden van.

(Mondjuk nem is értem, minek vetted meg, ha azonnal el akarod adni, de ez más kérdés.)

2022. dec. 22. 11:24
 2/15 anonim ***** válasza:
63%

Az #1 megelőzött... :)

Azért egy autó nem egy csomag papírzsebkendő, hogy bocs, meggondoltam magam... :)

2022. dec. 22. 11:31
 3/15 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm azt mondta hogy ilyenkor csak huszonvalahányezer az illeték amit kifizetek és kész de ez szerintem is hülyeség azért kérdeztem meg. A másik kérdésre a válasz, hogy sajnos nem voltam túl okos és megvettem egy olyan autót amit nem kellett volna. 200-ért egy Ford Mondeo Mk2-est. Műszaki nélkül és sajnos amnyira szét van a jobb oldali küszöb, hogy nem megy át műszakin. Annyit meg nem ér az autó nekem, hogy megcsináltassam így sajnos lett egy kis bukós tanulópénz.
2022. dec. 22. 11:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hamis adásvételi a forgalmiban szereplő személy adataival...Aztán lehet hogy a következő tulaj sem íratja át,ő is továbbadja-de előbb,utóbb valaki megbukik vele.A rendőrök visszakövetik hány ember volt érintett,és mindenkivel kifizettetik az átírást,akkor is ha csak néhány órát használta.Kényszer átírás,azt hiszem így hívják.Akár évek is eltelhetnek,már rég elfelejtetted,aztán egyszer jelentkeznek a nyomozók...
2022. dec. 22. 11:45
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor jobban járok ha türelmes vagyok és átíratom a nevemre kifizetem az illetéket (eredet vizsga már megvan) megvárom a törzskártyát és utánna adom el. Bár akitől vettem azt mondta leműszakiztatja 40 ezerért, bár szerintem ennyire rohadt küszöbbel ő se fogja tudni, mert az én ismerősöm azt mondta szinte nincs is alatta küszöb.
2022. dec. 22. 11:53
 6/15 anonim ***** válasza:
ajjaj..... ez a kocsi több sebből vérzik..... Meg más is...
2022. dec. 22. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
#5 Sajnos amíg nincs rajta műszaki, addig nem tudod átíratni.
2022. dec. 22. 12:19
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudtommal átíratni áttudom, csak addig nem kapom meg a forgalmit amíg nincs meg a műszaki.
2022. dec. 22. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
27%
#8 Ilyenről nem hallottam. Én 14.-én voltam átiratni a motorom, és az ügyintézőt kérdeztem erről, ő pedig azt mondta, hogy a rendszerbe még mindig nem tudják felvinni úgy az adatokat, hogy a műszaki érvényessége már lejárt. Legyen szerencséd, de nekem ez az infóm van. Meg ha a forgalmit nem kapod meg, akkor lehet a törzskönyvet se.
2022. dec. 22. 12:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, hogy a mész átíratni, akkor a kötelező felelősségbiztosítást is kérni fogják.
2022. dec. 22. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!