Kötelező biztosítás megkötése után mennyi idővel küldik a "zöldkártyát"?
Lehet változtak a szabályok, de én tízen év alatt egyszer sem kaptam automatikusan nemzetközi kárbejelentőt, de hazait sem.
A „rendes” igazolás tudomásom szerint nem okirat, csak a kárbejelentő kitöltésénél segítsék, mert együtt szerepel rajta minden.
Nemzetközi megállapodás alapján a külföldön is érvényes fedezetigazolás már 2020-tól fekete fehér színű.
Mivel nincs mindenkinek szüksége rá, egyes biztosítók csak kérelemre küldik.
Hogy „katyvasz”, amit kaptál, hát, lehet. Nem tudom, mit tudsz elérni náluk, illetve, mit tudsz kiügyeskedni.
Nekem is elektronikus a kapcsolattartásom a biztosítókkal nagyon régóta.
Volt, amelyiknél igencsak ügyeskedni kellett, míg elfogadhatóan ki tudtam nyomtatni. A mostani olyan, hogy csak „Nyomtatás”, mert minden mérethelyesen be van állítva. Külön fájlban a forgalmi engedély tokjába illő is.
(Lehet, én értem rosszul az 1-es választ, de kárbejentőről ír, de a kérdés a fedezetigazolásról szól.)
Azért írtam kárbejelentőről, mert a nemzetközo beceneve a zöldkártya. Ez egy a4-es lap.
Csak most olvastam a leírást. Eddig csak magyar fedezetigazolással találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!