Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha ügyvezetőként megveszem a...

Ha ügyvezetőként megveszem a saját autómat, kell eredetvizsga?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Bt. amelynek én vagyok a beltagja és ügyvezetője. Szeretném bevinni az autómat a cégbe, és ha jól tudom egyenes ági rokonok esetében nem kell eredetvizsga. Nyilván a cégem nem a rokonom, de mégiscsak csak az én aláírásom fog szerepelni mindkét helyen az adásvételin. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? (Csak olyanok válaszait várom akik ezt biztosra tudják, előre is köszönöm.)

2022. dec. 7. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
A legjobb ha felhívsz egy okmányirodát és megkérdezed. Itt ki tudja milyen helyről informálódnak az emberek. Hasraütésszerűen írnak vagy sem.
2022. dec. 7. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Gondolom milyen ügyvezető lehetsz, ha gyakorin kérdezel ilyen dolgokat xDD
2022. dec. 7. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:
67%

igen

mindegy milyen tulajdonosváltás van kell ev.

2022. dec. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!