Ha ügyvezetőként megveszem a saját autómat, kell eredetvizsga?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Bt. amelynek én vagyok a beltagja és ügyvezetője. Szeretném bevinni az autómat a cégbe, és ha jól tudom egyenes ági rokonok esetében nem kell eredetvizsga. Nyilván a cégem nem a rokonom, de mégiscsak csak az én aláírásom fog szerepelni mindkét helyen az adásvételin. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? (Csak olyanok válaszait várom akik ezt biztosra tudják, előre is köszönöm.)2022. dec. 7. 13:34
1/3 anonim válasza:
A legjobb ha felhívsz egy okmányirodát és megkérdezed. Itt ki tudja milyen helyről informálódnak az emberek. Hasraütésszerűen írnak vagy sem.
2/3 anonim válasza:
Gondolom milyen ügyvezető lehetsz, ha gyakorin kérdezel ilyen dolgokat xDD
3/3 anonim válasza:
igen
mindegy milyen tulajdonosváltás van kell ev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!