Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Műszaki vizsga időpont?

Műszaki vizsga időpont?

Figyelt kérdés
Egy műszaki vizsgára mennyi idő míg kapok időpontot?

2022. okt. 13. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgaállomás terheltségétől függ. De mostmár lement a COVID-műszakis őrület, az is lehet, hogy 1-2 nap múlvára adnak.
2022. okt. 13. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Attól függ mennyire vannak elhavazva és leterhelve. Felhívod és megmondod hogy meddig van műszakid, és azt hogy mikor érsz rá elvinni műszakira, és akkor szépen megnézik mikor van szabad időpont és megkrédezik hogy jó lesz-e, ha igen akkor megmondod és beírnak arra az időpontra. Ennyi.

Ha nem tudnak akkor fogadni amikor neked jó lenne, akkor Google-t felnyitod és megnézed hogy a környéken hol van vizsgaállomás és szépen felhívod őkt és megkrédezed mikro tudnak fogadni, ha megvan az az időpont ami neked megfelel akkor beiratod magad és elmész.

2022. okt. 13. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Te komolyan úgy gondolod, hogy ez egységes az ország minden vizsgabázisára?

Lehetnek települések, ahol legkorábban hetek múlva kaphatsz időpontot, lehetnek, ahol 2-3 nap múlva.

Egy-egy településen belül is nagy különbségek lehetnek; többnyire vannak is.

Oda, ahova vinni szoktam (javítóműhely vizsgabázissal) online is foglalható időpont. Kíváncsiságból megnéztem: keddre (6 nap múlva lesz) lehet időpontot foglalni.

Kereső alapján ugyanebben a városban megnéztem az elő vizsgahely találatot: a főoldalon színes sávban hívják fel a figyelmet, hogy időben kérjenek időpontot, mert 2-3 hét múlva tudnak adni.

2022. okt. 13. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!