Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jelenleg két biztosítónál is...

Jelenleg két biztosítónál is van kötelező felelősségbiztosításom. Mit tehetek? Milyen következményei lehetnek ennek?

Figyelt kérdés
Másik biztosítót választottam és 30 nappal az évforduló előtt be is fizettem az éves díjat. Azt hittem automatikusan fel lesz mondva a régi biztosításom. De nem így történt. Most elvileg 2 biztosításom is van. Ilyenkor mi várható?

ma 12:36
 1/3 anonim válasza:
100%
Az újonnan kötött érvénytelen lesz, megmegszűnik.
ma 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Visszaadják a pénzt, ha nem sikerült a váltás. Évfordulótól számítva 60 napod lesz befizetni az érvényeset. Addig rendezik majd a dolgokat a biztosítók. Nem lesz egyszerre 2 nyugi.
ma 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írják. Én egyszer megszívtam, mert netrisken keresztül véltottam, és valahol elcseszték a felmondást, így a régi biztosító küldözgette a felszólításokat a régi címemre. Mire megkaptam az infót, lejelentették, és buktam a bonusokat.

Persze a netrisk elnézések közepette kifizette egy évere a különbözetet, de sokra mentem vele, ha 5 bonuszt elvesztettem.

ma 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!