Vissza kapom a Pénzem?
Vásároltam egy autót úgy hírdette injektor tisztitas kell csak.
Elmentunk megneztuk kiprobaltuk nem volt erezheto semmi.
Megvettuk maganszemelytol.
Aztan masnap mar ereztem hogy nem igazan jo az auto.
Rangat
Lefullad
Nemindul
Hiaba nyomom a gazt nem reagal a kocsi mintha elengednem a pedalt
Ezt pont elozes kozbe kovetkezett be.
Szoval eletveszelyes az auto es friss muszakija van.
Irtam a tulajnak 3 napon belul még ugye.
Nem akarja vissza adni a Pénzem.
Ha feljelentem vissza kaphatom?
Ja es leirta Nekem aztis ha barmi mas baja van ami nem injektor akkor vissza téríti.
De mégsem így történt.
A válaszokat előre is köszönöm!
Sajnos mégegyszer mondom ott a helyszínen nem lehet úgy átnézni.
És szaggatni szaggatott de ugye injektor volt a ludas állítólag de az kamu volt.
A másik este elhoztuk mert úgy értek rá. Másnap már jeleztem az eladónak egyből.
24 óra sem telt el.
És azt is mondom leírta hogy ha más baja van vissza adja a Pénzt.
#6 A rejtett hibák miatt nem felelős az eladó! Csak ha betudod bizonyítani, hogy tudott róla, de elhallgatta.
Másik dolog,ott szúrtátok el, hogy apud szétszedte! Ő ugyanis nem független szerelő vagy szervíz, tehát nem pártatlan ember, tehát a bíró nem fogja elfogani amit majd állítani fogtok. Havernak volt hasonló pere, de ott márkaszervízben szedték szét a kocsit, és igazságügyi szakértővel. Ez olyan dolog mint mikor a garanciás TV-t szétszeded, utána a szervíz már nem fogja ingyen megcsinálni.
"aztán szétbontotta"
És ebben a pillanatban el is buktátok a lehetőségét a pénz visszaszerzésének, mivel bizonyíthatatlan, hogy nem a szétszedés következménye a hiba. Amúgy is kb. bukó volt, habár ha a hibatárolóban volt kilométer rendelve a hibakódokhoz, akkor az egy jó esély lett volna, de így már semmi jogotok a pereskedéshez/fenyegetőzéshez.
Gondolkodni kellett volna időben.
"leírta hogy ha más baja van vissza adja a Pénzt."
A lőtéri kutyát nem érdekli, a random üzenetek nem érnek semmit a bíróságon, csak ha ezt az adásvételibe is beleírtátok.
Ok, tehát az eladó mondta, hogy hibas a kocsi, de te így is megvetted. Átnézés nélkül.
Akkor így jártál. Az ilyen lúzerek miatt virágzik atverős nepperek biznisze.
Ha garanciát akarsz, vegyél új autót, bárna nagybetűs Pénzed akkor sem jár vissza
Mi volt annyira csábító, hogy meg kellett venni?
Titok a márka, típus, évjárat, és az ára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!