Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Belém jöttek, össze tört az...

Belém jöttek, össze tört az autóm?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel kocsikaztunk a városban tegnap este.

Szabályosan mentem a főúton 50km/h val.

És a mellékútról kb 80km/h-val kijött egy srác a suzukijával elém.

Fékeztem meg elrántottam a kormány de a srác odahúzta a kocsiját ahova Én…. Amit nem is értek hogy hogy lehet ekkora barom..

Na mindegy nem ez a lényeg.

Széttört az Autóm..

Akik mogottem jottek megalltak

Adtak telefonszámot mindent hogy ha tanu kell hivjam oket nyugodtan.

Jottek rendorok is beismertek hogy o hibazott.. gyorsan ment es nem adta meg az elsobbseget.

Szerintetek mennyi idő amíg eltendezi a biztosito?

Mert elég csúnyán osszetort.

Valamint a biztosito állja az összes költséget?

Még sosem volt ilyenbe részem.

A válaszokat előre is köszönöm!

21F

2022. aug. 29. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a magyar biztosítási rendszer erősen lehúzó, ha olyan nagy a kár hogy nekik nem éri meg kifizetni akkor hozzád vágják a maradványértéket hogy nesze fogd és csinálj amit akarsz.
2022. aug. 29. 13:35
 12/18 A kérdező kommentje:

És hogy nézik meg hogy mennyi az értéke? Mert vannak 1millio folott is ilyen autok meg kevesebb felszereltseggel meg rosszabb allapotban.. sajnos nem ertek hozza.

Szerintetek mennyit fognak felajanlani?

2022. aug. 29. 13:42
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

eurotax érték. Ez egy táblázat, amit te nem láthatsz, mert akkor nyilvánvaló lenne, hogy lehúzás.

Mondjuk a jó allapotü használt kocsi áranak a harmada-fele az, amit a táblázat tartalmaz.

2022. aug. 29. 13:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem
2022. aug. 29. 14:09
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Az a tapasztalat, hogy semmiképpen nem fogsz jól kijönni belőle. Az autót avultatni fogják, lehúzzák a sárga földig.

Aztán vagy meg tudod csináltatni vagy nem.

És lehet pereskedni a bíróságon....

2022. aug. 29. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Akkor szépen veszel egy fapados swiftet addig és azt használod. Ha kész van, eladod.
2022. aug. 29. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Előzőekhez csatlakozom. A biztosítókkal az jár jól aki ott dolgozik vezető beosztásban senki más, mindenkit lehúznak. A károsulttól sajnálják a jó magyar Forintot de azért a károkozóról a gatyáját is leszedik.
2022. aug. 29. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nemfogom aláírni a totálkárt azt elviszik 150ezerert."

1.nem kerdeznek teged

2. nem fogjak elvenni toled az autot, csak olyankor levonjak a penzedbol a roncsborzes arat

2022. aug. 29. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!