Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Belém jöttek, össze tört az...

Belém jöttek, össze tört az autóm?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel kocsikaztunk a városban tegnap este.

Szabályosan mentem a főúton 50km/h val.

És a mellékútról kb 80km/h-val kijött egy srác a suzukijával elém.

Fékeztem meg elrántottam a kormány de a srác odahúzta a kocsiját ahova Én…. Amit nem is értek hogy hogy lehet ekkora barom..

Na mindegy nem ez a lényeg.

Széttört az Autóm..

Akik mogottem jottek megalltak

Adtak telefonszámot mindent hogy ha tanu kell hivjam oket nyugodtan.

Jottek rendorok is beismertek hogy o hibazott.. gyorsan ment es nem adta meg az elsobbseget.

Szerintetek mennyi idő amíg eltendezi a biztosito?

Mert elég csúnyán osszetort.

Valamint a biztosito állja az összes költséget?

Még sosem volt ilyenbe részem.

A válaszokat előre is köszönöm!

21F

2022. aug. 29. 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

majd hívni fog a biztosító (a srácé) és kiküld kárfelmérőt. Leírás alapján gazdasági totálkárra fogják írni az autódat, azaz a piaci értékét felajánlják neked

egy ismerősöm aki így járt kb negyed évig várt mire ez végbe ment

2022. aug. 29. 12:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy intéztem, hogy elvittem a szervizbe az autót, ahova egyébként is járok. Átadtam nekik minden papírt, és ők egyeztettek a biztosítóval. Már csak azért is, mert vannak olyan szabályok, hogy nem új autóknál nem lehet mindenből eredeti, új elemet, alkatrészt venni.

Nem ment gyorsan. 3 hét volt legalább, mire újra tudtam használni.

2022. aug. 29. 13:00
 3/18 A kérdező kommentje:

Ohh basszus.. az sok idő..

Hát felgyűrődött a motorháztető

Bal esló sárvédő szetment, elso lokharito szinten diszlecek a lokhariton

Bal elso lampa, bal elso illetve hatso ajto behorpadt festek lejott. Jobb elso ajto nem nyilik. Belul beutottem a terdem a hangszoroba az is betort,

Szinte az egesz eleje szettort.. hutoviz elfojt nemindul..

Szerintetek mennyi lehet a piaci ára?

Ford Focus mk1 2.0 motor 131lőerős ghia tempomat, klima, elektromos ules, elektromos tukor, kiporgesgatlo, blokkolas gatlo. Semmi baj nem volt az autón csak a 2 hatso ajto allja rozsdasodott.

2022. aug. 29. 13:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Mármint a negyed évesre értettem hogy sok idő.
2022. aug. 29. 13:04
 5/18 A kérdező kommentje:
Eléggé megvagyok lőve mert napi szinten használom az autót.. a munkahely miatt menni kell..
2022. aug. 29. 13:06
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Hát az ilyen sok idő, akár hónapok is lehetnek. De még szerencse hogy elsimerte, ha tárgyalás kellene akkor még tovább húzódna.
2022. aug. 29. 13:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. De ez van. Buszoztam addig.
2022. aug. 29. 13:12
 8/18 anonim ***** válasza:
86%

Ez gazdasági totálkár lesz, már a kárszakértő is fogja mondani szerintem. Egy ilyen kocsinak kb 0 az eurotax értéke (aminek nincs köze a piaci árhoz).

A kocsi kuka, nektek hatalmas anyagi és időbeli bukta, a károkozó meg röhögve kifizeti az évi 20 ezerrel magasabb biztosítási díjat, nem nektek, hanem annak a biztosító ak, aki nem térítette meg a károtokat... és ennyi volt.

Sajnos ez a szomorú magyar valóság.

2022. aug. 29. 13:25
 9/18 A kérdező kommentje:

Hat azt úgy sem engedem meg. Nemfogom aláírni a totálkárt azt elviszik 150ezerert.

Apum autoszerelo es ha aztmondjak a szervizbe hogy ezt bizony meglehet csinalni akkor meg kell hogy csinaltassak.

2022. aug. 29. 13:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

ez egy kisértékű autó, 99%, hogy GTK lesz belőle

a helyedben már nézném a használtautó oldalakat

2022. aug. 29. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!