Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ikertesómmal ha egy jogsit...

Ikertesómmal ha egy jogsit használunk nem lesz baj ugye?

Figyelt kérdés

2022. aug. 1. 16:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
El kell hogy keserítselek #10, de új fajta személyim van, és kiállításkor kérdezték, hogy rajt legyen-e az ujjlenyomatom. Én meg mondtam, hogy nem. Ez bizony egy választható opció.
2022. aug. 2. 06:20
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
#11 Így VOLT. Már nem így van. Ma már kötelező rögzíteni azt is. A kérdező nyilvánvalóan fiatal, újak az okmányai, azaz benne van az ujjlenyomat kötelezően. És mint mondtam: legközelebb már a tiédben is benne lesz.
2022. aug. 2. 06:24
 13/21 eddiboy ***** válasza:
91%
És szerintetek egy rendőr fog ujjjlenyomatmintát venni egy igazoltatás során? Tőlem múltkor csak a lakcímkártyát kérték.
2022. aug. 2. 22:11
 14/21 anonim válasza:
100%

Remélhetőleg odáig nem fajul el, hogy ujjlenyomatot kérjen a rendőr.

Áprilisban készítettünk a férjemmel személyit. Nálunk nem volt opció, hogy rajta legyen az ujjlenyomat. Lefotóztak, kiléptem a fülkéből és kérdőn néztek rám....és közölték, hogy menjek vissza, mert kell a kötelező ujjlenyomat is.

A kérdésre válaszolva, meg van az esélye, hogy nem lesz belőle baj rutin ellenőrzésnél...de mi van, ha mégis? Mi van, ha baleset lesz? Ki viszi akkor el a balhét? (nyilván te) Mindkettőtöket előveszik és neked súlyosbító körülmény, hogy jogsi nélkül vezettél, hogy más jogosítványát (személyazonosságát) használtad.

Én nem kockáztatnék.

Drága a jogsi, de a te/ti és mások élete még drágább. Ha jól vezetsz (mert van tapasztalatod), akkor 30 órából meg is vagy.

2022. aug. 3. 01:47
 15/21 Meton ***** válasza:
90%
Ha hasonlítasz egy kicsit a képre az igazolványban, akkor már nem buksz le. De kérdezik az adatokat is, amit ha elrontasz, akkor lehet magyarázkodni és tutira nem jössz ki jól belőle. Ujjlenyomatot akárkitől nem kérhetnek, de sikerül csőbe húzniuk, akkor bizony megnézhetik azt is. A rendőrök ki vannak képezve arra, hogy tudnak könnyen csőbe húzni, tehát gondold meg, érdemes-e kísérletezni.
2022. aug. 3. 10:00
 16/21 eddiboy ***** válasza:
90%
#15: Ha ikertestvérek, minden adatuk azonos, csak a nevük nem, meg ha nem együtt laknak, akkor a lakcímük.
2022. aug. 4. 08:43
 17/21 anonim válasza:
86%
16-os: kivéve, ha az egyik éjfél előtt, a másik éjfél után született :)
2022. aug. 5. 10:14
 18/21 Meton ***** válasza:
Elég, ha a nevedet elrontod. A rendőr nagyon meg fog lepődni, ha a saját nevedre nem emlékszel. A többi alapadat nem különbözik, mást meg nem is kérdez. De lát minden adatodat és ha tényleg kekeckedni akar, mondjuk ki akarja deríteni, hogy az ikertestvérek közül melyik vagy, akkor még kérdezhet a kocsiról is, például, hogy kitől vetted, hogy néz ki, kábé milyen magas, férfi vagy nő, stb. Olyan kérdések lehetnek, amire egy tulaj könnyen válaszol, de bárki más elrontja.
2022. aug. 5. 17:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Jol van blablabla.......
2022. aug. 5. 23:10
 20/21 Meton ***** válasza:
Ha azt mondom, hogy 10 éve nem igazoltattak, akkor nem is mondok sokat. Ok nélkül nem is szoktak igazoltatni. De egy ismerősöm besörözött és úgy ült kocsiba. Nem tudom, hogy csinálta, de rögtön lekapcsolták. Sok ismerősöm eleve jogsi nélkül vezet, mégse buknak le. De akivel valóban probléma van, arra nem fogadnék.
2022. aug. 7. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!