Megváltozott rendszám után még él a kötelező biztosításom?
Figyelt kérdés
Másik rendszám került az autómra, amit a biztosítónál még aznap bejelentettem. Azóta közel 2hét eltelt és a JSZP lekérdezésben nincs élő kötelező az autómon. Netrisken kötöttem náluk is bejelentettem üzenetben amire válaszoltak is hogy továbbitották de változas nem történt. Azt mondták alvazszámra tovább él a biztosítás de ha rendőr lekérdezi ő csak azt látja hogy nincs rajta. Postán sem kaptam semmit. Várjak még? Napi szinten hivogassam őket?2022. júl. 17. 19:26
1/1 anonim válasza:
a hivogatás semmit nem ér, csak a személyes kontakt. Van olyan szitu, hogy az ügyintéző nem is érti, mit akar az ügyfél, félreteszi az íméledet, leveledet..
Beballagsz a biztosító valamelyik fiókjába, agy felsadsz egy tértivevényes levelet, oszt annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!