Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kb mennyibe kerülhet egy...

Kb mennyibe kerülhet egy ilyen javítás?

Figyelt kérdés

Véletlenül nekitolattam egy motorkerékpárnak (BMW s1000rr 2018) amitől az eldőlt és picit eltört rajta az az oldalsó műanyag, de inkább csak repedésnek nevezném. Nagyon lassan mentem, nem az ütközéstől tört el, mert épp csak hozzáértem. Sajnos biztosító által nem tudom elintézni, de nem is szeretném részletezni az okát.

A motoros 150ezer forintot követel, pedig alig látszik rajta a sérülés, és tökéletesen működik.

Próbáltam alkudni, de semmit nem enged és azzal fenyeget, hogyha nem fizetek akkor feljelent.

2022. jún. 8. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Jaja, biztos pont ott pont az a motor el volt törve. Szerintem már a motoros is bánj hogy akkor ott helyben nem hívott rendőrt.
2022. jún. 8. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hiszti helyett inkább rendezted volna a biztosításod.

Ha én lettem volna ott, tuti hogy rendőrt hívok, ha ott helyben nem tudsz fizetni. Ha nincs biztosításod, ki tudja valóban ki fizeted-e.

2022. jún. 8. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De azért tört el, mert nekimentél. Hiába magyarázkodsz. Ez nem egy Honda Dio, ennyi az ára, és még olcsón megúsztad. Csengesd ki, vagy tényleg feljelent és magyarázkodhatsz majd, a "nem részletezett" okok miatt is.
2022. jún. 9. 07:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te is tudod hogy miattad van, be is ismerted. Hiába nyomod az ilyen léleknyugtató szövegeket hogy mert biztos el volt már törve, nem, ez MIATTAD sérült meg.
2022. jún. 9. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Megérdemelnel egy feljelentést, akkor rájönnél mi a drága.

Ha kárt okoztál legalább vállald fel, és fizesd ki.

2022. jún. 9. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!