Honnan lehet tudni hogy a magánszemély vevő átiratta-e a nevére az általam eladott autót ? Én lejelentettem már másnap az okmányirodában az eladást.
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 17:32
2/5 anonim válasza:
A JSZP-n le lehet kérdezni, mikor volt utoljára eredetiségvizsgálaton az autó és hány magyarországi tulajdonosa volt eddig. Ezekből ki lehet következtetni, megtörtént-e az átírás.
3/5 anonim válasza:
felesleges tudakolnod..ha másnap bejelentetted, akkor neki mindenképpen jelentkeznie kell a hatóságnál...kivéve, ha még aznap kiviszi az országból. Már valahol Albániában autóznak vele.
5/5 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak : nem lényeges, mivel van adásvételim,ha jönne is az esetleg általuk begyűjtött gyorshajtás,stb, tudom igazolni nap-óra-percre a tulajdonváltozást. csak kíváncsi lettem volna..
a többeiknek meg pacsi,és köszi
2022. máj. 15. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!