Dominik1202 kérdése:
Vettem egy autót köztes adasvetelivel.Egy magánszemély eladta cégnek, cég meg eladta nekem (papíron)megkaptam azt az adásvételit is amin a magánszemély adta el a cégnek az autót,viszont amin a cég adta el nekem adásvételi azon cégpecsét van atirhato?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 08:37
2/6 anonim válasza:
Nincs "köztes" adásvételi. Te a cégtől vásároltad meg, az előző tulajnak semmi köze hozá.
3/6 anonim válasza:
"megkaptam azt az adásvételit is amin a magánszemély adta el a cégnek az autót"
Nagy a kavar.
Vagy a kérdező fejében, vagy a papírozással.
4/6 anonim válasza:
Kereskedő az, aki a saját nevében ad el neked autót, ő az eladó, és ő vállalja a szavatosságot. Mindenki más mindenféle köztes szerződéssel, más magáneszemély eladóval, üzembentartóival csak nepper, nem kereskedő.
5/6 anonim válasza:
Hogy kaphattad meg az előző adásvételit, amiben te nem is szerepelsz?
Itt valami nagy lehúzás, vagy pénzmosás van.
6/6 anonim válasza:
Ez tiszta, átírható. Annyi, hogy a cég képviselője nem jelentette le az autó vásárlást (valószínűleg eldobós cég), nincs bele pecsételve illetve beleírva a forgalmiba az okmanyiroda által a céges adásvétel, simán át írják a nevedre az okmányirodában,mert megvan a láncolat. Arra figyelj, hogy a céges pecsét alatt (az eladó félnél) legyen ott az ember aláírása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!