Ha Romániában nem fizettem útdíjat, utólag megbüntethetnek?
Figyelt kérdés
3-szor voltam Romániában, anélkül hogy tudtam volna a Rovineta "közúthasználati díj" létezéséről. Nem állítottak meg sehol, azt sem tudtam hogy ilyen van. Utólag már nem büntethetnek meg érte ugye? Hol kell egyáltalán venni?2022. máj. 2. 03:38
1/3 anonim válasza:
Benzinkutakon, postahivatalokban lehet kivaltani, 1het,honap, felev,evre, es igen meg kaphatsz buntetest. Nem allitanak meg, lehet fix kamera vett be es az tobb honapba telhet, amig feldolgozzak, de attol meg ervenyes....
2/3 A kérdező kommentje:
azt olvastam 4500 lei is lehet a bírság, az meg nem esne jól. Főleg nem ha 3 büntetést kapnék
2022. máj. 2. 23:02
3/3 Ksksjdf válasza:
Románia meseország, ami ott történik, ott is marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!