Szerintetek utólag megbüntetheti az ORTT az M1-et a ma esti Svájc-Franciaország mérkőzés miatt?
Micsoda buta kérdés? Miért kellene megbüntetni a M1?
És amikor a gyerekek játszanak, és valamelyik megsérül, és vérzik akkor mi van?
Bepereljük a szülőt, vagy az éppen felügyelőt?
Talán tedd vitrinbe a gyerekedet, és semmilyen eseményt, filmet ne engedjed , hogy nézze. Hiszen a gyermek mesék, regények is tele vannak félelmetes dolgokkal!!!
Lehet , hogy nem vér folyik de annál félelmetesebbek.
Egy példa.
kb 3-v 4 éves volt a kislányom amikor meséltem a Juliska és a farkas.
Amikor azt mondtam, hogy hambekaplak, szabályosan rémület volt a szemében, nem tudta elvonatkoztatni, hogy ez egy mese és nem valóság, és én nem fogom, nem tudom bekapni őt.
Térjünk vissza a filmekhez. Én véltem, elég nagy a lányom,/ akkor 15 éves volt /hogy velünk a szülőkkel együtt megnézhesse A Bolygó neve Halál.
Tévedtem, nem szabadott volna elvinni őt.
Hetekig félelemben élt, fájlalta a hasát, vélte hogy az a szörny az ő hasában is ott van.
Voltak rémült éjszakáink, olvasással, mesével, beszélgetéssel próbáltat csökkenteni a félelmét, jó ehy hónapba telt mire csökkent a félelme.
Ennyit a filmekről, a TV -ben DVD-ken látott dolgokról.
A szülőnek kell tudnia azt, hogy mit nézhet a gyermeke.
Én felnőtt vagyok, míg mások előszeretettel ácsorognak egy balesetet láttán, én messze elkerülöm , még a gondolata is irtózattal tölt el.Ezért vagyunk különbözőek.
Különböző idegrendszerrel rendelkezünk.
Van akinek a legdurvább film is be jön, míg másokban félelmet kelt.
Üdv, és szép vasárnapot !
# 5-ke. Pont ezen van a hangsúly, hogy a mesevilága legaláb olyan durva, mint valamely film.
Vegyük csak Hófehérkét. Pontosan nem tudom idézni, de ugye az volt a mostoha kérése, hogy a vadász vigye az erdőbe vágja ki a Hófehérke szívét és vigye a el a mostohának,
oztán,,, a farka megette a nagyit, oztán, a boszi megakarta sütn janit és julit, nos ezek nem borzaszó képzelet egy csöppség számára?
A mai filmekről, nem nyitnék vitát, ez legyen ízlés dolga!!! OK?
"nos ezek nem borzaszó képzelet egy csöppség számára?"
De, rettenetesen félelmetes, azt hiszem a 7 éves lányom fetrengene a nevetéstől ha beadnám neki hogy ezek milyen brutálisan félelmetes mesék.
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!