Van egy külföldi rendszámú autóm. Hogyan tudom átregisztrálni magyarországira? Milyen dokumentumok kellenek hozzá?
Ahol élek nagyon drága a biztosítás és útadók. Havonta több mint €100 fizetek. Mindezt úgy, hogy még így is direkt egy 1.0 motorú kisautót vettem. Az átlagos autóknál sokkal több lenne. A dízeleseknél a határ pedig a csillagos ég.
Így át szeretném regisztrálni az autóm magyarországi rendszámúra.
Milyen dokumentumok kellenek ehhez? Milyen gyorsan lehet megcsinálni? Hova kell menjek?
Ha nincs magyarországi lakcímem, úgy is meg tudom csinálni, vagy mindenképpen kell magyarországi lakcím?
Szerintem ideiglenes lakcímmel is lehet.
Közlekedés felúgyeletnél foglalj időpontot,eredetiség vizsgálat,aztán vám és utána kormányablak
Így is én vagyok az egyetlen akinek itteni rendszámú autója van. Kb az összes többi itt dolgozó kelet-európainak külföldi rendszámú (lengyel, román, magyar, német stb). Mint megtudtam senki nem szólt nekik, hogy gond lenne. Ha van lehetőségem évente vagy ezer eurót megspórolni akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!