Az első biztosítási díjjat mikor kell befizetnem?
Figyelt kérdés
04.06 án vettem egy autót, utána rögtön meg is kötöttem rá a biztosítást.
Az lenne a kérdésem hogy az első díjat kb mikor kell befizetni?
Levelem még nem jött, email szintén nem jött.
Átnéztem a papírokat amit kaptam, de arról semmit nem ír hogy mikor kell befizetnem.
Már ráírtam a biztosítóra, de egyenlőre még nincs válasz.
Biztos a húsvét miatt.
2022. ápr. 18. 11:47
1/5 anonim válasza:
Én most vettem pénteken egy motort. K&H-nál van az autóm, így ugyanitt kötöttem erre is. Szerződés megkötése után egyből jött a levél, benne az igazoló bizonylat és a számlaszám, amire utalnom kell.
2/5 anonim válasza:
60 napod van a megkötés napjától számítva.
3/5 anonim válasza:
60 nap a türelmi idő. Addigra a csekket is megkapod.
4/5 Koaxk Ábel válasza:
A vásárlás pillanatában köteles vagy szerződést kötni!
Ezt nyilván online teszi mindenki!
Ilyenkor már él a szerződés, általában kapsz egy digitálisan kiállított szerződést, amit kinyomtatva a rendőrnek nyugodtan fel tudsz mutatni!
A csekket bőven van időd befizetni, a lényeg, hogy tényleg legyen az autón élő biztosítás!
5/5 Atosz7 válasza:
60 nap áll a rendelkezésedre a biztosítás napjától rendezni a díjat.(biztosításközvetítőként dolgozom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!