Lekéstem KGFB évfordulót a váltással, nincs semmi módja felmondani már?
Figyelt kérdés
Évforduló előtt vagyok két héttel és nem 30 nappal, hogy fel tudjam mondani. Viszont a díj a kétszeresére emelkedett: 140/évre. Nincs lehetőség vagy trükk a felmondásra már? Amivel kevesebbet bukok mint így?2022. ápr. 7. 13:32
2/3 anonim válasza:
Hacsaknem eladó az autót, akkor lemondhatod bármikor. Anelkul viszont csak az évforduló előtt 30 napig tudod lemondani, ha lekésed, akkor nincs mit tenni. Jövőre ne felejtsd el.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha valamelyik családtagod bejelented üzembentartónak, akkor ő tud teljesen új biztosítást kötni. Az a baj, hogy ezt az okmányirodában is intézni kell, mert bekerül a forgalmiba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!