Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyi gépjárműadót kell fizetni?

Mennyi gépjárműadót kell fizetni?

Figyelt kérdés
Nincs ügyfélkapum, csekket se kaptam. Ha jól számoltam 16650 Ft-re jött ki egész évre. 2008-as az autó és 90 kw-os. Ez az összeg megfelel a valóságnak? Egyben befizethetem az egészet, hogy letudjam az évre?
2022. márc. 13. 08:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs ügyfélkapum. Filhívtam a navot. Kértem csekket. Egyébként nekem küldtek maguktól, mert aznap, hogy hívtam őket otthon várt a csekk a postaládában. Nah meg, hogy hívtam őket még külön is küldtek.
2022. márc. 13. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:
22k körül. Befizettem egyszerre az egészet, mint tavaly, nem volt belőle gond
2022. márc. 13. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ennyi (90*185=16650), és jogszabály módosulás miatt idén már nem ezer Ft-ra kerekítetten, hanem pontosan kell megfizetni az adót.

Igen, kétféleképp lehet fizetni: március 16-ig (mivel március 15. munkaszüneti nap) vagy a felét (és akkor szeptember 15-ig kell megfizetni a másik felét), vagy a teljes összeget.

A 10032000-01079160 számlaszámra kell megfizetni, a közlemény rovatba a fizetésre kötelezett üzembentartó adóazonosító jelét kell írni (10-jegyű szám).

2022. márc. 13. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!