Mennyi idő, mire megjön a jogsi?
Hali!
Hétfőn igényeltem, de még semmi, pedig ismerősöm, aki szintén egy hétfőn igényelte, pénteken már vezetett. Mennyi idő volt nektek, és egyáltalán miért kell erre ennyit várni, amikor horrorisztikus összegeket fizetünk be nekik?
Nálam konkrétan: személyautó jogsi 2007ben: szerdán adtam be és rá két hétre lévő csütörtökön kaptam meg.(Szegeden laktam,ott adtam be)
Teherautó jogsi 2010: csütörtökön adtam be és köv.hét szerdán mentem érte!(Kisteleki okmányiroda)
20/L
én székesfehérvári vagyok, és tavaly június elején tettem le a jogsit.
hétfőn leadtam a papírjaimat, erre azt mondták, hogy 3-4 de akár 5hét is lehet, mivel nyáron tovább tart, stb, mindenki akkor vezet.
leadtam Székesfehérváron az okmányirodában a papírokat, és azt tanácsolták, hogy kérjem személyes átvételre pesten a nagy OKmányirodában, és ígyis tettem.
Pénteken reggel elindultam, nem értem el senkit sem telefonon ott.
de gondoltam megpróbálom :)
sikerült:) ott volt, beértem, fél órán belül átvehettem, és felültem a vonatra.Székesfehérvárról a falunkba ,már taxival mentem haza mert nem bírtam ki :)
otthon bepattantam a kis kocsimba amit előtte megvettem, és egész hétvégén mentem mint a gép :)
majd a munkám miatt 1hónapig külföldön voltam, majd megevett a fene, de hazajöttem, és 3hétig szinte ki se szálltam :D
uccsó vagyok, a legfontosabbat elfelejtettem:)
nem azért tart sokáig mert nem készül el a kártya, hanem mert 1héten CSAK 1x postáznak fentről(Bp) jogsit!
Azt hiszem keddenként vagy valami ilyesmi..
szóval nem kapkodnak..
Hú, mikor volt 3 hónap? Az azért durva!
Egyébként ma megjött, tehát biztosan nem csak keddenként postáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!