Lehetséges hogy péntekre megjön a jogsim?
Figyelt kérdés
Ma voltam bent az okmányirodába.Elég ismertek vagyunk ott.Kisvárosiak vagyunk,
Hogy lenne gyorsabb? Ha postán küldik vagy bemegyek érte?
Lehetséges hogy,megcsinálják péntekre?
Azt mondták hogy hamar kész lesz.
2011. jún. 8. 20:10
1/16 anonim válasza:
két nap alatt? nem hiszem talán jövő péntek
2/16 anonim válasza:
Én és barátom is mostanság csináltattuk meg, pontosan 7 napra küldték ki postán!!
3/16 anonim válasza:
Péntekre egyedül a Központi Okmányirodában kaptad volna meg személyesen, de miért olyan sürgős!?
4/16 anonim válasza:
Nekem 10 munkanap volt.Személyesen mentem érte.
5/16 anonim válasza:
Én postán kértem, hétfőn voltam az okmányirodában és pénteken már meg is jött.
Szerintem te kb jövő hét kedd körül kapod meg.
És az ismeretség nem számít semmit mert az irat Pestre megy fel ott meg nem hiszem hogy ismernének.
8/16 A kérdező kommentje:
azért fontos mert szétkínlódom magam:D Megvettem már a motorom is meg a kocsim is.És itt áll,ahelyett hogy mennék már velük:D
2011. jún. 9. 15:33
9/16 anonim válasza:
Elvileg mikor megcsináltattad a jogsid, kaptál egy A/4-es lapot, amivel már kis forgalomban vezethetsz, legalább is nekem 3 hete így volt!
10/16 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem hogy azzal az adatlappal vezethetek e? azt mondták nem meg kell várni.Pedig egy 10000 tagú városban lakom.
2011. jún. 9. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!