Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Autóra kötelező biztosítást...

Autóra kötelező biztosítást ha nem használom, kell?

Figyelt kérdés
Autót veszek viszont nem számoltam azzal, hogy ENNYIRE drága lesz szóval jelenleg nincs pénzem arra, csak később lenne, most ha elintézem a papírmunkákat, enyém az autó de nem vezetem akkor ráérek a biztosítással 1 hónapot vagy ilyesmit várni?

2022. jan. 19. 22:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kitöltöttem a kalkulátort szóval lényegtelen, nem fog változni, ennyi az annyi :/
2022. jan. 20. 10:16
 12/12 Majatom ***** válasza:
100%

Ahogy már előttem írták 2 választásod van:

- átíratáskor egyből ki is vonatod a forgalomból, akkor nem kell biztosítást fizetni, csak ha újra forgalomba helyezteted

- negyedéves fizetést választasz. Így a mondjuk egy évre szóló 110.000-es biztosítás lesz vagy 120.000, de most csak 30.000-et kell kifizetni.

2022. jan. 20. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!