Ilyenkor mi a teendő, vagyis mit tudok tenni?
Utcán parkoltam, és a horgom egy 4-5cm-re belógótt a garázsba de nem vettem sajnos észre, mert szemre nagyjából bőven nem foglaltam el helyet a garázsból. Reggel a szélvédőmön papírt találtam miszerint aki tolatott ki a garázsból, belement a horgomba.
Elismerem tényleg, ha 1 méter, ha 5 cm belógtam. Megcsináltuk a kárbejelentőt, de még az incidens előtt biztosítót szerettem volna váltani, mert a jelenleginek tesóm a szerződője és saját magamnak szerettem volna biztosítást.
Így hogy biztos hogy én jövök ki hibásnak hogy tudok biztosítót váltani?
Mire számíthatok?
#2 Nem. Kapsz egy max pár tízezres csekket, így meg kitudja hány százezret húz le a biztosítótól aki majd tőled darabonként.
Ő tolatott neki, az ő baja.
"mert a jelenleginek tesóm a szerződője és saját magamnak szerettem volna biztosítást"
Ezek szerint tesód az üzembentartó? Azt kell megváltoztatni, és egyből szerződni az általad választott biztosítóval. A baleset ezt nem befolyásolja. A tesód bonus-malus besorolása fog romlani.
A biztosítónál:
-Beletolattam egy álló autóba - mondja a panaszos.
-Akkor mit keres itt? Viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!