Gépjármű vagyonszerzési illetéket kormányablakban is van lehetőség befizetni?
Nem csak lehet, hanem kell is.
Helyszínen kártyával, vagy ki kell menni a postára, de addig nem írják át amíg nem fizetted be
Veszprémben megszűntették a pénztárat. Gondolom költségcsökkentés címén.
Adnak csekkeket, és át kell battyogni a postára.
Te miről beszélsz? Mit kell a forgalmin megadni a biztosításhoz?
Annyit kell megadni, hogy kb. mikor volt műszakiztatva (180 napon belül?), meg az autó adatait. Semmi személyhez kötött információt nem kell megadni, amit aztán javítani kell később.
#5: Szerintem az eurotax kóddal kever valamit #4.
nekem soha semmit nem kellett a biztosítóval utólag kavarni emiatt.
Két éve a Groupamánál is kötelező adat volt a forgalmi engedély számának megadása, mikor használt autót vettem.
Az adás-vétel másnapján átírattam, helyben nyomtatták az új forgalmit, így délután már tudtam közölni a biztosítóval az új számot, még a szerződés kiküldése előtt. A gond az volt, hogy az új forgalmiról fénymásolatot is kértek, de a nyomtatóm biztonsági jellel ellátott irat (és pénz) szkennelését, másolását megtagadja. Szerencsére a családban van „elnézőbb” nyomtató is, így be tudtam szkennelni.
Semmiféle eurotaxtról nem volt szó. A forgalmi engedély, az, forgalmi engedély.
Képfájlban el is van mentve a szerződésajánlat, amelyben szerepel a forgalmi engedély száma; valamint a Groupama belső levelezési rendszerében elküldött és visszaigazolt új forgalmi fényképe.
Próbálkoztam itt bemutatni, csak annyira tele van adattal, hogy szinte mindent el kéne takarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!