Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Most hogy van a forgalmi vizsga?

Most hogy van a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

Él még a kedvezmény?

Most fog lejárni a kocsin a műszaki.

Ha nem viszem el, akkor meddig lehet tolni.

Köszönöm

2021. szept. 25. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze a forgalmi vizsgának az autó műszaki vizsgájához?

Van olyan gyanúm, hogy a mortatórium miatt elodázott műszaki vizsgák miatt lesznek még botrányok, amikor mindenkinek azonnal kellene a vizsgaigazolás, és közlik, hogy majd három hónap múlva tudják vizsgáztatni.

Az én autómon is lejárt a műszaki, én sem rohantam napra pontosan vizsgáztatni, csúsztam vele három hetet, de eszemben sem volt azon sakkozni, hogy meddig lehet eltolni.

A vizsga állomásin is kb arra szamolnak, hogy nem fogják tudni a moratórium után jelentős várakozási idő nélkül vizsgáztatni az autókat, akkor hirtelen lesz sürgős sokaknak a vizsga.

2021. szept. 25. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Bocs, szal műszaki vizsga:D

Nem tudom miért keverem mindig.

2021. szept. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!