Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » 2 oktatóval lehet teljesíteni...

2 oktatóval lehet teljesíteni a forgalmi óraszámot a jogsihoz?

Figyelt kérdés

Az autós iskolában ahol vagyok, az oktató akit kaptam csak heti 1-2x 1 órát tud biztosítani.

Elvileg a többi oktató is ilyen elfoglalt.

Lehet olyat, h járok 2x1 órát az egy oktatóhoz

és 2x1 órát egy másokhoz is, ugyan annál az autós iskolánál?

Csinált már ilyet valaki?

2021. szept. 9. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet.

Oktatót lehet váltani, de egyszer itt egyszer ott vezetni nem lehet.

2021. szept. 9. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem is lenne jó neked, nekik.

Nincs két egyforma ember. Az egyetlen fix pont te vagy. Az autó is váltakozna, az oktató is.

Honnan tudja az egyik, mire jutottál a másikkal. Az első óra azzal teljen el, hogy ezt kitapasztalja?

No meg rutinos vezetőnek is kell néhány kilométer, ha.másikba ül át. Nem tökéletesen egyformán viselkednek, még tipusazonos járművek esetén sem.

2021. szept. 9. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam motoros rutinnál volt, hogy az oktató elment 2 hét szabadságra és egy másik oktató állt be a helyére. Simán a saját nevében aláírta a vezetési kartonom, szóval szerintem jogilag nem probléma, ha autósiskolán belül vannak.
2021. szept. 13. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!