2 oktatóval lehet teljesíteni a forgalmi óraszámot a jogsihoz?
Figyelt kérdés
Az autós iskolában ahol vagyok, az oktató akit kaptam csak heti 1-2x 1 órát tud biztosítani.
Elvileg a többi oktató is ilyen elfoglalt.
Lehet olyat, h járok 2x1 órát az egy oktatóhoz
és 2x1 órát egy másokhoz is, ugyan annál az autós iskolánál?
Csinált már ilyet valaki?
2021. szept. 9. 11:55
1/3 anonim válasza:
Nem lehet.
Oktatót lehet váltani, de egyszer itt egyszer ott vezetni nem lehet.
2/3 anonim válasza:
Nem is lenne jó neked, nekik.
Nincs két egyforma ember. Az egyetlen fix pont te vagy. Az autó is váltakozna, az oktató is.
Honnan tudja az egyik, mire jutottál a másikkal. Az első óra azzal teljen el, hogy ezt kitapasztalja?
No meg rutinos vezetőnek is kell néhány kilométer, ha.másikba ül át. Nem tökéletesen egyformán viselkednek, még tipusazonos járművek esetén sem.
3/3 anonim válasza:
Nálam motoros rutinnál volt, hogy az oktató elment 2 hét szabadságra és egy másik oktató állt be a helyére. Simán a saját nevében aláírta a vezetési kartonom, szóval szerintem jogilag nem probléma, ha autósiskolán belül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!