Dav1iD kérdése:
Közúti baleset. Mikor kapok jegyzőkönyvet?
Figyelt kérdés
Történt egy közlekedési baleset a közelmúltban (1 hónapja) amelyben egy öreg gatya részegen bekanyarodott elém és telibe kaptam. Az autóm totálkár. Azóta semerre sem tudok lépni. Fontos tudni, hogy nekem létszükséglet az autó. Büntetőeljárás indult az ember ellen. Én a mai napig nem kaptam meg a jegyzőkönyvet, vagy bármilyen dokumentumot amellyel a bizosítóval elkezdhetném rendezni a rendeznivalót. Beadtam egy kikérő formanyomtatványt, semmi eredménye. Meg kell várnom a büntetőeljárás végét, hogy szülessen egy határozat? Vagy mi ennek a módja?2021. szept. 5. 17:36
1/4 anonim válasza:
Hát van egy rossz hírem, akár 1-2 évig is eltarthat egy ilyen tortúra.
2/4 A kérdező kommentje:
Kecsegtetően hangzik. 😂
2021. szept. 5. 17:39
3/4 anonim válasza:
Édesapukám december elején (nem 2020, hanem 2018) szenvedett balesetet, következő év (tehát 2019) áprilisára pedig megkapta a biztosítótól a totálkárra a pénzt. Hamarabb is megkaphatta volna, de a másik fél nem emlékezett a balesetre (nem volt bekötve és agyrázkódása lett), szóval nem tudta elismerni sem.
Nálad gyorsabban kéne mennie a dolgoknak, ha a másik fél elismerte a dolgokat, de szeretik elhúzni is. Valószínűleg régiótól függ a leginkább.
4/4 anonim válasza:
Hívd fel a rendőrséget. Nem hiszem, hogy meg kellene várni a büntetőeljárás végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!