Eladható az autó lejàrt műszakival?
Sziasztok!
2021.06.03-án lejárt a műszaki az autómon, moratorium miatt nem sietettem, viszont holnap megvennék tőlem az autót!
Eladható így? Nembaj ha az új tulaj fogja elvinni műszakira? Àtírható így köthető rá biztosítás?
Köszönöm
Eladható, csak ha van esze a vevőnek jó alku alap a lejárt műszaki (ezt is meg kell csinálni, azt is...)
Az meg az eladón múlik mennyiért hajlandó eladni 😉
Azt úgy általában nem értem, hogy miért is jó az, hogy a különböző okmányokat nem újítják meg, csak azért, mert moratórium van.
Majd, ha lejár a határidő, akkor akar mindenki azonnal új okmányokat... és ha nincs szerencséje várhat a sorára néhany hetet.
2021.06.03-án lejárt a műszakira érvényesként tekintenek a magyar hatóságok, előreláthatóan még decemberig.
Ha van így vevőd, az ő problémája lesz a vizsgáztatás.
Én csak úgy vinném el, ha sikeresen leműszakizik átírás előtt.
Papírokkal, adásvételivel elvileg el tudja vinni amúgy a vevő vizsgára, de max. írtok egy meghatalmazást hozzá.
Kedves utolsó 2!
Nem ez volt a kérdés, azt se tudjàtok milyen autóról van szó!
Látom ti csak a ronccs autókból tudtok kiindulni, hogy nem megy àt a műszakin!
A másik már legyen az én dolgom hogy kinek és mennyiért adom el!
Húzzatok zsàkot inkább a fejetekre h nem tudok egy kérdést értelmezni! Nem ez volt a kérdésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!