Mr.Matuiksz kérdése:
Ha utalva lett a pénz a biztosítónak, és nincsen csekk, rendőrnek mivel bizonyítom hogy ki lett fizetve?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 10:53
1/6 anonim válasza:
20 éve nincs csekk
tudják rendszám alapján, semmit nem kell tenned
2/6 anonim válasza:
Van csekk, miért ne lenne? Én is csekken fizetem.
Csak már nem kell magadnál tartani, ha megállítanak akkor rendszám alapján le tudják kérdezni, hogy biztosítva van-e az autó vagy sem. Ennyi.
3/6 anonim válasza:
Lekérdik rendszámról de ha annyira megnyugtat a tudat h nálad a papir akkor bemész a bankba és kinyomtattatod az utalás adatait
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket
2021. jún. 2. 20:44
5/6 anonim válasza:
Amúgy a díjigazoló cetli amit a forgalmiba rakunk bőven elég, de az is inkább magadnak.
6/6 kriszpo válasza:
Nem is a rendőrök miatt, hanem a műszaki miatt. Legutóbb úgy jártam, hogy műszakiztattam a kocsit amihez érvényes gfb kell. Be is fizettem előtte pár nappal ahogy kell, csak a biztosítónak nem sikerült bekönyvelnie a befizetést. Álltam a vizsgabázison mint ... aztán felhívtam a biztosítót, hogy mi van a befizetésemmel. Azt mondták nyomtassam ki a legutóbbi díjigazolást, mert az lejárat után még 60 napig érvényes. Kinyomtattam, mondom a csajnak a bázison, hogy itt az igazolás ami amúgy lejárat után még 60 napig érvényes. Azt mondta, hogy ok, de ez neki nincs bent a gépben...neki igazolás kellett... Szóval, jó ha ki van nyomtatva valami igazolásféle, mert a kib..ott bürokrácia minden felett áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!