Külföldön vagyok, a biztosító csekk otthon van?
Figyelt kérdés
Otthon fizetem a biztositot,és a jövöhéten hozzák ki nekem. Elég ha van róla képem? Csinaltattam egy képet a kifizettett csekkről. Ha megállítanak bajba kerulok?2017. szept. 14. 09:59
1/6 Beviz Elek válasza:
Zöldkártya kell, nem csekk.
Bajba akkor kerülsz ha ott is laksz de magyar autóval jársz.
2/6 anonim válasza:
Mit mutogatsz egy csekken ha szükség van a biztosításod igazolására?
Ahogy az előző írta egy zöldkártya kell a biztosítódtól.
3/6 anonim válasza:
Na megint egy adócsaló, magyar rendszámmal külföldön él... amúgy igen: zöldkártya orvosolja a problémád, nem a sárga csekked, ami a kutyát se érdekli külföldön.
4/6 anonim válasza:
Az miért lenne baj, ha kint lakik de magyar autója van? Az ember nem azért költ milliókat egy autóért, hogy utána külföldön újat kelljen vennie egy rendszám miatt.
5/6 Beviz Elek válasza:
Azért baj mert ez a törvény. Az állam nem azért költ milliárdokat az utakra hogy az autósok külföldi rendszámmal használják.
Ez igaz minden országra.
6/6 anonim válasza:
pontosan. mert pl Németországban ingyen van az autópálya, amit nagy kegyesen használnak a külföldiek, más meg fizeti az éves adóval. mellesleg ilyenkor ez nem baj, de ha otthon megjelenik egy román, vagy szlovák rendszámos magyar, rögtön nagy a felháborodás...de külföldön legyen természetes. tipikus magyar mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!