A Groupama biztosító hány százalék után ítél gazdasági totálkárt?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek dolga velük? Egy 900ezres autónál a fél milliós kárt vajon fizetik vagy inkább gazdasági totálkárt állapítanak meg? Hány nap ennek az átfutási ideje?2021. máj. 19. 17:14
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy gtk!
Persze, akkor is fizetnek.
A fél milliót ki állapította meg?
2/7 A kérdező kommentje:
Elvitettem egy szervizbe, ahol végig tudják ezt vinni és nem nekem kell küzdeni, a hülye szőke nőnek és ma mondta a szerelő, hogy kb ekkora a kár, amit a másik okozott.
2021. máj. 19. 17:33
3/7 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy miből fogom én kifizetni a fél millát 😥
2021. máj. 19. 17:56
4/7 anonim válasza:
Ezt nem értem.
Más okozta, de te fizeted?
Vagy te önerős, szakszervízes javitást választottál?
5/7 A kérdező kommentje:
Dehogy. Ha a biztosító fizetné a káromat, akkor nem lenne probléma. De ha gazdasági totálkár, akkor tudjuk, hogy igyekszik nagyon keveset adni, ami kevesebb lesz, mint a szerelés ára. Tehát lesz majd egy különbözet, én meg más f..zsága miatt nyúljak mélyen a zsebembe.
2021. máj. 20. 05:12
6/7 anonim válasza:
Bőven adnak annyit, amennyiből meg lehet javítani az autót!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem így lesz, de most még eléggé meg vagyok ijedve.
2021. máj. 20. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!