Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mit tegyek ha elvesztettem a...

Mit tegyek ha elvesztettem a forgalmit és az édesapámé az autó és messze lakik és nem tudja elintézni a papírokat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Lapítasz mint szar a fűben, hogy ne kapjon el a sün! Semmi mást nem tudsz csinálni.
2010. aug. 22. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Első körben édesapádtól kell egy meghatalmazás az ügyintézéshez, amivel irány az okmányiroda.

Itt be kell jelenteni hogy elveszett a forgalmi - van rá formanyomtatvány , az okmányirodán adnak - és adnak másik forgalmit az alábbiak szerint.

Ha megvan a kocsi utolsó vizsgájáról a műszaki adatlap, akkor nincs gond, azt vidd magaddal, ha nincs meg, először el kell menned oda, ahol utoljára vizsgázott a kocsi - ide lehet megint kell meghatalmazás, jó ha rákészülsz, és kikérni a műszaki adatlapot. Nem ingyen adják, pontos összeget nem tudok de nem egy vagyon. Forgalmi ha jól emlékszem 6000, + címke 585. Én vinném a hátsó rendszámot is, biztos ami biztos.

2010. aug. 22. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg iwiwen, vagy valahol kiírni, ott ahol gondolod elveszthetted, nézz körül, ha van bolt ott menj be hátha leadta valaki, rendőrségen esetleg bejelenthetnéd.. a a legjobb.
2010. aug. 22. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
járj busszal........
2010. szept. 2. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Köszönöm szépen a normális válaszokat de hála a jó égnek volt olyan rendes aki megtalálta hogy azonnal visszaküldte!

Köszönöm a segítségeteket!

2010. szept. 3. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!