Egyszerűen nem találom a jelenleg is élő kötelező biztosításomat igazoló papírt. Viszont kaptam papírt a megújításásról a következő időszakra vonatkozólag. Akkor csak van biztosítás jelenleg is autón nem?
Műszakin nekem nem kérték. Lehet le tudják ott is kérdezni, vagy nem foglalkoznak vele.
Ha biztosra akarsz menni, felhívod a biztosítót.
Ajánlott áttérni online ügyintézésre, bármikor bármit le tudsz tölteni és kinyomtatni. Biztosítók is díjazzák, olcsóbb valamivel a biztosítás.
Nem az átutalás módjáról beszélek, hanem az ügyintézésről.
Email címeddel regisztrálsz a biztosító weboldalára, bármikor be tudsz jelentkezni és dokumentumokat letölteni, és az email címedre is jönni fognak az értesítések.
Ezt majd csak a következő fordulókor tudod szerintem megváltoztatni. Most marad a telefon, meg a levelezés.
Az átutalás helyett engedélyezni lehet a csoportos beszedési megbízást is, akkor még átutalnod sem kell, és azt is díjazzák a biztosítók egy kis kedvezménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!