Vettem egy autot de sajnos akitöl vettem elhagyta a lakcimkártyáját igy a kártya számát nem tudtuk rá irni attol elfogadják a kormányablakba ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 11:56
1/3 anonim válasza:
KormányablakbaN
Hát...amúgy necces, szeretnek ezen élcelődni a hivatalokban, hogy valami nem jó.
Egy évben asszem 6x lehet ingyen lakcímkártyát kérni, kérje ki, helyben kinyomtatják 10 perc alatt, és az átirításra meg van 15 napod, ha jól emlékszem, szóval elvileg van időtök beírni és az a biztos!
De be is próbálkozhatsz, hogy bemész, elvesztette, hátha ráírják a rendszerből, ha látják az adatait!
2/3 anonim válasza:
Ez egy, a kormányablakból elhozható nyomtatvány; ez tölthető le a kormányzati portálról is.
Csak a személyazonosságot igazoló okmány számát kérik, a lakcímigazolványét, nem.
3/3 anonim válasza:
Nekem az óra/perc nem volt ráírva az adásvételire. Az ügyintéző szó szerint vissza adta a papírt! Most, írjam rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!