Szükséges a gépjármű üzembentartójának jogosítvánnyal rendelkezni?
Figyelt kérdés
Mivel friss jogsis vagyok, ezért felmerül a kérdés, kinek a nevén legyen az autó, hogy minél kevesebb legyen a biztosítás... Egész "olcsóra" jött ki úgy, hogy én vagyok a tulajdonos, édesanyám pedig az üzembentartó. Egy a gond, neki nincs jogosítványa.2021. febr. 10. 13:15
3/3 anonim válasza:
Előbb utóbb el kell kezdened neked is a saját biztosításodat, hogy legyen bónuszod.
Ha nem olyan komoly autó de mondjuk 4-5 év múlva akarsz már egy komolyabbat venni és saját biztosítást kötni rá akkor az lehet sokkal drágább lesz mint ha most kezdenéd el.
Alapból emelnek mindent, biztosítást is szóval tuti drágább lenne ez az opció később, de Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!