Egy koccanásért több mint 800000ftos kártérítést fizetni?
Még október végén volt egy koccanásom, én voltam a hibás elismerten.
Az én kocsim elől sajnos csúnyán összetört mivel, akibe beléhajtottam vonóhorgos volt.
Az övébe 2 apró horpadás lett a hátsó lökhárítón.
Most kaptam a biztosítótól a levelet, hogy 816707ft kártérítési összeget fizettek ki. Ezt hogy? Ez elmondhatatlanul sok!
Tegyük hozzá hogy az enyém javítattása, lökhárító csere, új hűtő stb kijött 110000ft ból.
Egy újabb, nagyobb teljesítményű, ill. nagyobb autó többre is van biztosítva, többet fizet utána a tulaja. Attól hogy szinte semmi baja nem lett, a biztosító felértékelte, ennyi.
Milyen autó a tiéd, milyen a "károsulté"?
Könnyen utána tudsz nézni. Minden biztosítónak nyilvános a díjtáblázata.
Amitől jobban fog fájni a fejed, az a "károkozói pótdíj".
Szerinted 2 horpadás lett, valójában a lökhárító mögötti rész is sérülhetett de mivel nem volt akkora az ütés a lökös visszaugrott az eredeti helyére és eltakarta a többi sérülést. A másik pedig, ne gondold hogy a szervíz a bontóból gyűjtögette az alkatrészeket majd haverral olcsón lefestette.
Nézd meg hogy mennyi egy gyári lökös ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!