Németország (Hessen), mennyibe kerűl kb egy export rendszám hogy hazavigyem a kocsimat magyarországra?
Figyelt kérdés
Mazda 2 2004 1.4 80 lovas ha ez számít2021. jan. 10. 20:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem ugyanannyiba mint máshol. A totalcaron keresd meg az ide vágó cikket, részeltesen le van írva minden lépés és költség
2/4 anonim válasza:
A tartomány mindegy...
Biztósítás ha van időd és megrendeled a neten, nondos.de vagy ebayről szoktam, mikor hol olcsóbb, most az ebayen 78,99 Euró, ha helyben veszed a rendszámosnál legalább 110-120e.
Bent a Zulassungnál fizetsz kb. 35-45 eurót.
Rendszám 15-30, itt érdemes egy két épülettel arrébb lévő rendszámoshoz menni és ott olcsóbb.
Adó: 7-8 Euró.
Ha neten rendeled megúszod 150 körül, ha nem olyan 200 Euró,
Arra figyelj, hogy most csak időponttal fogadnak, és a legtöbb helyen megnézik az alvázszámot, tehát a kocsit oda kell vidd.
3/4 anonim válasza:
2-es vagyok, ezen a számon megtalálod a biztositást az ebayen 77,85-ért 153732200619
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
150-200 euró az export rendszám + hazaút + honosítás. Ez benne lenne összesen 600 euróba inkább megpróbalom eladni nem ér ennyit :)
2021. jan. 13. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!