204 Ft-tal: [link]
Biztosítóváltás nélkül, változatlan adatokkal, változatlan bonus-malus fokozattal, káresemény nélkül.
┌─ „Nem tudom, hogy az 1-es miről beszél, amikor a belinkelt szerződésen, majd csak márciusban 22.-én fog lejárni a biztosítása?!” 2-es, 2020. nov. 5. 17:15 ─┘
Ahogy én látom, amit linkelt, aszerint 2020. március 22-én „fog lejárni”; akkor volt az évforduló, és 240 Ft-al emelkedett a díj.
Bárki válaszol, csak az eltelt évfordulón emelkedett (pontosabban: változott) díjról tud írni, a következőről még nem.
Ha valakinek múlt hónapban volt az évfordulója, csak az akkor történt díjváltozásról tud írni, a jövő év októberi évfordulón történtről még nem.
Te is csak az elmúlt évfordulós díjváltozásról tudhatnál írni, a következőről (amikor „le fog járni”) még nem.
Az a kérdés, hogy kinél mennyivel emelkedeTT; múlt idő.
13%-al emelik jövőre, ha maradok.
B10 fokozat, Generali
Eszerint nem azt akartad megtudni, amit kérdeztél.
Nem azt, hogy mennyivel emelkedett a kötelező biztosítás, hanem hogy kinek mennyivel emelt díjról küldött díjértesítőt a meglévő biztosítója?
Ennyivel csak akkor emelkedik, ha az üzembentartó nem szerződik át kedvezőbb díjat ajánló biztosítóhoz.
Nekem jött már díjértesítő 68%-os, a fiamnak 115%-os emelésről. Ettől még mindkettőnknek csak picivel emelkedett a díjunk, mert biztosítót váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!