Ha online kötöttem kötelező biztosítás autóra akkor küldik a papírt vagy mi a teendő?
Figyelt kérdés
Azt írjak fel van dolgozva, de a dokumentumok között nincs ott a kötvény. Postán kapom meg vagy hogyan lesz?2020. nov. 3. 18:39
2/5 anonim válasza:
Én is online kötöttem és nem kaptam semmit. Emailben küldik a kötvényt amit kinyomtatsz, kivágod, félbehajtod, és mehet a forgalmi tartójába.
3/5 A kérdező kommentje:
De nekem nem küldtek kötvényt, se semmit pedig ki is fizettem az első részletet.
2020. nov. 3. 20:18
4/5 anonim válasza:
nyugi, a telódon, vagy bármin van nyoma a kommunikációdnak. A rendőr úgyis lekérdezi, nem kéri a papírt, vagy bármit. Neki az a biztos, amit a rádióján hall.
Ha jó emailt adtál meg, akkor majd egyszer kapsz egy aláírt szerződést, és egy számlát. Azt kinyomtatod, vagy elmented egy biztos helyre, amit persze meg is találsz.
5/5 anonim válasza:
Díjigazolást el kell tenni, de igen, rendőrnek max. a kötvényszám kell, ésbmár meg tudja nézni van-e köteleződ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!