Így is köthetjük anyu nevére a biztosítást? Lent.
Figyelt kérdés
Anyunak már kb 10 éve lejárt a jogsija, és nem lett megújítva és nem is vezetett azóta. Most szeretnénk venni nekem egy kocsit, de arra gondoltunk hogy anyu lenne az üzembentartó. Bele fognak kötni hogy csak most újítja meg a jogsit ilyen hosszú idő után, illetve nem tudják valahogy "kinyomozni" hogy igazából nem is vezetett azóta meg semmi?2010. aug. 7. 15:10
1/4 anonim válasza:
Ha anyukád nevére kötitek a biztosítást, a forgalminak is az ő nevén kell lenni. Egyébként a többi nem érdekes, a kutyát se érdekli, hogy vezeti-e egyáltalán az autót. :)
2/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy megy ez az egész, de ha ennyi ideje nem vezetett és lejárt a jogsija, akkor szerintem újra meg kell csinálnia... Valami rémlik, hogy ha nem újítod meg a jogsid, akkor érvényét veszti... kijössz a rutinból és veszélyeztetheted a közlekedés más résztvevőit. Így újra meg kell csinálni, ha megint jogsit akarsz. Persze lehet, hogy butaság... de nekem ilyen rémlik.
3/4 anonim válasza:
nem kell érvényes jogsi, hogy üzembentartója legyen egy autónak
4/4 A kérdező kommentje:
Értem:) köszi szépen a válaszokat!
2010. aug. 7. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!