Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Igaz hogy énrám háríthatják a...

Igaz hogy énrám háríthatják a károkozást?

Figyelt kérdés
Vettem egy robogót kb egy éve az ismerősömtöl! Adásvételi szerződést nem adott, pedig kértem hogy írjunk! Na azóta eladtam a motrot, itt sem volt adásvételi!Üzemképtelen motor volt! Kiderült hogy a robogó biztosítás egy számomra ismeretlen haverja nevén, volt és most szóltak hogy a számomra ismeretlen ember keres hogy leszeretné íratni a nevéről a motort! Mert dijnemfizetés miatt megszűnik, és elveszíti a bónuszát! Már 3 hónapja eladott motor volt, vagy 200 km-re vitték el! Nem tudom már a telszámot se se semmit!
2020. szept. 5. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Szerencséd van. Ha nincs adásvételi egyik esetben sem, akkor jogilag az egész meg sem történt. Sosem volt nálad a motor, felejtsen el. Keresse azt, akinél most van.
2020. szept. 5. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

A mondat végén lehet pontot is használni, majd próbáld ki egyszer. Ugyanott találod a telefonon, ahol a felkiáltójelet.

A B-M fokozatát nem fogja elveszíteni a jóember egy robogó KGFB-je miatt. A segédmotoros kerékpároknak nincs központi nyilvántartásuk, úgyhogy ír egy kamu adásvételit a szomszéddal, bemutatja a biztosítóban és máris "leíratta a nevéről". A díjhátralékot meg lesz szíves kicsengetni, ha olyan hülye volt, hogy ezt nem tette meg akkor, mikor eladta.

2020. szept. 5. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Amiről nincs papír, az meg sem történt.

Az #1-es jól írja, szard le az egészet.

Neked semmi közöd az ügyhöz.

2020. szept. 5. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Nem igaz hogy terád fogják hárítani.
2020. szept. 5. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!