Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » El lehet adni legalisan egy...

El lehet adni legalisan egy olyan autot, aminek csak a rendszama van meg?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 08:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

"erdemes elolvasni a veget is annak amit irtam"

Elolvastam, azért írtam, hogy nem működik. Egy papírok nélküli romhalmazra nem tudod ráakasztani egy másik azonos típusú autó rendszámát és forgalomba helyezni. Ez nem legális.

"nem akartam en lenni akin peldat statualnak." Ezt mégis hogy gondoltad? Kimegy a rendőr, helyszínel, megállapítják, hogy ellopták, de majd téged végeznek ki?

Semmi nem történt volna, helyszínelgetnek, megállapítják, hogy ellopták (feltételezve ezek után továbbra is, hogy nem te lopattad el, adtad el papírok nélkül), pár hónap múlva megszüntetik a nyomozást, kapsz egy határozatot és kivonatod.

Egyszerűbb lett volna törvényesen eljárni.

De végülis neked sikerült roncs leadás nélkül elintézni, szóval tényleg nem lesz vele gondod. Rendszámot tedd tönkre hogy ne lehessen vele tényleg kezdeni semmit.

Én személy szerint csak azért nem adnám le, nehogy valami ügybuzgó közszolga leporolja az ügyet és akadékoskodjon, hogy most ezt így hogy is papírozza le neked.

2020. szept. 3. 07:42
 12/34 A kérdező kommentje:
"Elolvastam, azért írtam, hogy nem működik. Egy papírok nélküli romhalmazra nem tudod ráakasztani egy másik azonos típusú autó rendszámát és forgalomba helyezni. Ez nem legális." akkor ertelnezni kene mert meg mindig nem errol irsz
2020. szept. 3. 08:59
 13/34 A kérdező kommentje:
"Kimegy a rendőr, helyszínel, megállapítják, hogy ellopták, de majd téged végeznek ki?". A hülyeségek kitalálásával se ártana leállni
2020. szept. 3. 09:01
 14/34 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kerdes hogy gondom lesz e belole vagy le kell e adni. Javaslom kezd az egeszet az elejetol vagy hagyd teljesen abba, de igy semmi ertelme az irogatasaidnak
2020. szept. 3. 09:03
 15/34 anonim ***** válasza:
Kérdezó te nagyon el vagy tájolva..... a rendszámot feldughatod, ló🌳szt nem èrsz vele.
2020. szept. 3. 09:43
 16/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

"Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye."

Bárhogy is olvassuk, és értelmezzük amit írtál az értelmetlen.

2020. szept. 3. 09:51
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem papirok nelkuli autorol irtam hanem auto nelkuli papirokrol. Meg mindig a szovegertelmezesen akadtok el. Tessek az elejen kezdeni, egyesevel ertelmezni elobb a szavakat aztan a ragokat majd az egesz mondatokat
2020. szept. 3. 10:00
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Sikerült egyesével értelmezni mindent. A rendszám átrakást a kérdés alá írt kommentedre írtam, kétszer is.

Hülyeséget meg nem találtam ki. Tényleg nem tudom mit gondoltál, milyen példát statuálnak veled, ha ellopják az autódat, te meg bejelented.

De mindegy is, látom itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Lényeg a lényeg, megúsztad, semmi következménye innentől nem lesz semminek, amíg a rendszám nem jelenik meg egy autón és nem kerül rendőrkézre.

2020. szept. 3. 10:15
 19/34 A kérdező kommentje:
"Lényeg a lényeg, megúsztad, semmi következménye innentől nem lesz semminek" még mindig nem ez a kérdés,kezd elolrol ujra vagy hallgass. Nem unod még? Ennyire raersz?
2020. szept. 3. 12:29
 20/34 A kérdező kommentje:
"Hülyeséget meg nem találtam ki. Tényleg nem tudom mit gondoltál, milyen példát statuálnak veled, ha ellopják az autódat, te meg bejelented" latod ez a te bajod. Hogy olyasmier valaszolgatsz, amirol fogalmad sincs...
2020. szept. 3. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!