El lehet adni legalisan egy olyan autot, aminek csak a rendszama van meg?
"erdemes elolvasni a veget is annak amit irtam"
Elolvastam, azért írtam, hogy nem működik. Egy papírok nélküli romhalmazra nem tudod ráakasztani egy másik azonos típusú autó rendszámát és forgalomba helyezni. Ez nem legális.
"nem akartam en lenni akin peldat statualnak." Ezt mégis hogy gondoltad? Kimegy a rendőr, helyszínel, megállapítják, hogy ellopták, de majd téged végeznek ki?
Semmi nem történt volna, helyszínelgetnek, megállapítják, hogy ellopták (feltételezve ezek után továbbra is, hogy nem te lopattad el, adtad el papírok nélkül), pár hónap múlva megszüntetik a nyomozást, kapsz egy határozatot és kivonatod.
Egyszerűbb lett volna törvényesen eljárni.
De végülis neked sikerült roncs leadás nélkül elintézni, szóval tényleg nem lesz vele gondod. Rendszámot tedd tönkre hogy ne lehessen vele tényleg kezdeni semmit.
Én személy szerint csak azért nem adnám le, nehogy valami ügybuzgó közszolga leporolja az ügyet és akadékoskodjon, hogy most ezt így hogy is papírozza le neked.
Kedves kérdező.
"Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye."
Bárhogy is olvassuk, és értelmezzük amit írtál az értelmetlen.
Sikerült egyesével értelmezni mindent. A rendszám átrakást a kérdés alá írt kommentedre írtam, kétszer is.
Hülyeséget meg nem találtam ki. Tényleg nem tudom mit gondoltál, milyen példát statuálnak veled, ha ellopják az autódat, te meg bejelented.
De mindegy is, látom itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Lényeg a lényeg, megúsztad, semmi következménye innentől nem lesz semminek, amíg a rendszám nem jelenik meg egy autón és nem kerül rendőrkézre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!