Ha a golfomra teszek egy sport kipufogót kell róla papir vagy simán áttehetem?
Ez nem válasz a kérdésedre, de könyörgöm, ne.
Olyan hangja lesz tőle, mintha valaki egy WC-kagylóba fingana egy kiadós hasmenés keretén belül és sokkal inkább nevetséges az a hitvány böfögő hang, mintsem sportos.
6-os, de te eleve már a műbizonylatról beszélsz. Azt adják hozzá automatikusan. Nekem a Skodámon Paragi sportdob van (típusspecifikus van fent, de a Paragi gyárt univerzális dobokat is). Mikor megrendeltem, műbizonylattal együtt küldték.
Vannak más gyártónak is sportdobjai, amik nem műbizonylatosak, de az hivatalosan nem lehet fent az autón. Azért a rendőr büntet (ha foglalkozik vele, márpedig sűrűn hallani, hogy pl Tesco parkolós autós összejöveteleken razzizának). No meg műszaki vizsgán sem engedik át műbizonylat nélkül az autót. Azokon az autókon amiken műbizonylat nélküli sportdob van, műszakira vissza teszik a gyári dobot. Amúgy meg ha szerencséjük van nem bünteti meg őket a rendőr. De műbizonylat nélküli sportdob, még ha típusspecifikus is, hivatalosan nem lehet az autón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!