Szerettek sportolni? Ha igen, mit sportoltok? Tudtok időt szakítani rá?
A sport a mindenem. A futas az elso szamu kedvencem,utana a test test elleni kuzdosportok.
Buszke vagyok ra,hogy sokat sportolok es pl a combomon elkulonulnek az izomcsoportok.
N
Igazából egyik opció sem fedi teljesen az igazságot!
A választásom a 3. opcióra esett:
-------------------------------------------
Ennek oka:
Igazából nekem nincs gondom azzal, hogy mozogni kell, szeretek is. Szeretek "elfáradni", mert van annak egy olyan lelki ráhatása, amit csak az ért, aki önszántából elérte a holtpontot.
Minden héten rendszeresen sportolok, szóval időm is van rá. Az viszont igaz, hogy nem vagyok nádszál, ergo ez is lehet egy motiváció a rendszeres testedzésre. Ugyanakkor a bonyodalom azzal kezdődik, hogy a körülmények tettek kényszerpályára.
Alapvetően extrovertált személyiség vagyok és jobban szeretek a kontaktsportokat. Ugyanakkor azt látni kell, hogy a trendi sportok az introvertáltaknak kedveznek, ugyanis az egyéni sportok a leggyakoribbak: futás, úszás, aerobic, kerékpár, kondi.
Alapvetően ha adottak lennének a feltételek, biztos kontaktálnék, azonban jelenleg ez nem így van, éppen ezért én is rá vagyok kényszerülve az egyéni sportolásra. Ez eredményezközel álló. i azt, hogy a 3. opció talán a valósághoz leginkább.
Ugyanakkor megjegyezném, hogy jelenleg ugyan leginkább talán a testalkat optimalizálása hangsúlyos, azonban ha lehetőségem meglesz rá, akkor az önmegvalósítás, lelki frissesség elérése az, amiért mozogni kezdek... és semmiképp nem kényszer...
Jelenleg tehát leginkább az a kényszer, hogy nem adottak a lehetőségek ahhoz, hogy azt a sportágat űzzem, ami leginkább megfelel a habitusomnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!