Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Lehet ugyanannál a biztosítóna...

Lehet ugyanannál a biztosítónal szerződést kötni, ha nem változott semmi, csak így olcsóbb?

Figyelt kérdés

Jelenleg z Allianz-nal vagyok, éves díj 55.800 ft volt. Küldtek, hogy a következő évben ez 59.880 ft lesz.

Kitöltöttem egy kalkulátort, az Allianz lett a 2. legolcsóbb nekem, 51.960 ft-ert.

Azt lehet, hogy én most online szerződést bontok és ugyanazzal z adatokkal ujraszerződök?

2020. júl. 19. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehet újrakötni :)
2020. júl. 19. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam, ugyanúgy Allianz :D

Tavaly 48e volt. 2 hete jött az ajánlat, hogy 43e lesz jövőre.

Na mondom kitöltöm a Netrisket, erre kiadja, hogy legolcsóbb ajánlat 38e és Allianz. :)

Megkötöttem, Netrisk lemondta a régit és kiküldte Allianz a másik borítékot a csekkekkel.

2020. júl. 19. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Meg is csináltamy lemondtam, újrakötöttem és így olcsóbb :)
2020. júl. 19. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet de pont Allianznal tudom hogy eleg lett volna online atdolgozni mert bejott egy eve par kerdes ami kedvezmenyt jelent. Ha ugy ott megadod, ugyanez jott volna ki. (Uj kotesnel meg nyilvan megvalaszoltad). Egyebkent a tarifa ujrakoteskor nem lehet olcsobb. Ezt ki is irja egyes feluleteken. Ezert csak a kedvezmenyek miatt kett az. M
2020. júl. 20. 08:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmilyen kedvezményt, ugyanazokat az adatokat írtam be, semmit nem jeloltem pluszba be, sőt még a műszaki is több mint 1 eves
2020. júl. 20. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!