Sikeres1 kérdése:
Tegnapi nap folyamán kaptam a biztosìtótól egy papírt hogy a biztosìtásom meg szűnt. Csekket nem kaptam, ebben az esetben járhatok az autóval vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!2020. júl. 18. 11:58
1/5 anonim válasza:
Érvényes biztosítás nélkül én nem járnék. Hívd fel őket, járj utána a dolognak.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs rakta kötelező biztosítás, akkor nem használhatod az autót forgalomban.
Attól, mert csekket nem kaptál, még nincs ingyen a buli.
Azt még hozzáteszem, hogy ilyenkor a fedezetlenségi díj ketyeg, ami jóval több, mint a biztosítási. Mindenképpen be kell majd fizetni.
3/5 A kérdező kommentje:
És ha ki fizetem akkor vissza ál vagy minden féle képen új biztosítást kell kötni?
2020. júl. 18. 12:09
4/5 anonim válasza:
Miután megszűnt a biztosításod, ezért nincs mit kifizetned nekik. Így nem használhatod, kell újat kötni rá.
5/5 anonim válasza:
Ha megszűnt az azt jelenti, hogy több mint 60 nap az elmaradásod. Ezt már nehéz aktiválni. Mihamarabb menj be, mert a fedezetlenségi díj egyre magasabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!